Slagerij Arie van de Raa is al ruim een decennialang een begrip in de vlees wereld. Én hun beruchte ossenworst ook.Zo begon familie van de Raa op vroege leeftijd met een eerste winkel op de kinkerstraat. Dit liep zo goed, dat ze ook vijf andere vestigingen opende, bijvoorbeeld de vestiging in Badhoevedorp. Tot op de dag van vandaag bestaan er nog steeds maar liefst 5 vestigingen en dat is niet voor niets.

 

Een echt familiebedrijf dat nog steeds wordt gerund door dezelfde familie met echt ondernemersbloed. Gelukkig maar, want deze familie weet hoe je met liefde en kwaliteit voor een voedzaam stukje vlees zorgt. Welk vlees dan ook, bij deze slagerij kun je voor alles terecht. 

 

Zo kun je als gewone consument naar de winkel voor vers vlees, broodjes en maaltijden. Hun ouderwetse gehaktbal, op speciale wijzen gekruid of mals suddervlees moet je echt eens proberen. Zo lekker! Niets is deze slagerij en haar medewerkers te veel. Wat u maar wenst, alles kan.

 

Zo kun je er ook terecht als je in de horecabrance zit. Zo levert slagerij Arie van de Raa aan Chinese restaurants tot echte biefstuk tenten. Ook levert van de Raa broodjes op maat, voor een bedrijfslunch op kantoor of een evenement.

 

Zoals u al ziet, niets is te veel en is alles nét even ietsjes beter. Met zorg, kwaliteit en liefde voor u bereid voor een schappelijke prijs.

 

Tot snel, Team Arie van de Raa.

Wij gaan verbouwen!

Zaterdag 26 September as . sluiten wij om 15.00 onze deuren want wij gaan ons filiaal in Almere

flink verbouwen.

 

Helaas gaat dit even duren maar als alles mee zit staan wij vanaf 16 oktober as. weer als vanouds voor u klaar met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent!

 

Wilt u op de hoogte blijven over de definitieve datum? Houd onze website en of facebookpagina in de gaten.

 

 

Bedankt voor uw begrip.

 

Team Arie van de Raa